AnaSayfa / Genel / Kahve falında yengeyle öpüşmek

Kahve falında yengeyle öpüşmek

Kahve falında yengeyle öpüşmek işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yengeyle öpüşmek gördüyseniz:

  • Evle ilgili gelişmeler söz konusu veya yaşadığınız yerde keyifli veya konforu arttıran değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında yengeyle öpüşmek çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine işaret eder.

Kahve falında yengeyle konuşmak her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında yenge konuşmak gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına delalettir.

Kahve falında eşinin yengesini görmek bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, hediyeler ve elbiseler alınacağına yorulur.

Kahve falında yengesiyle evlenmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yengeyi hasta görmek bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yenge öpmek geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş yengesini görmek yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir