AnaSayfa / Genel / Kahve falında yengeyi hasta görmek

Kahve falında yengeyi hasta görmek

Kahve falında yengeyi hasta görmek düşmanından uzak olacağına, fal sahibinin muradına ereceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, ömrünün uzun olacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında yengeyi hasta gördüyseniz:

  • Beklenmedik kazançlar ya da harcamalar söz konusu olabilir.

Kahve falında yengeyi hasta görmek hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yenge dövmek alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen yengesini görmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine yorulur.

Kahve falında amca ve yenge görmek makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında abi yenge görmek böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yenı kıyafet görmek kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, onu uyaracağına işaret eder.

Kahve falında yengesinin öldüğünü duymak aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında amca yenge görmek tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, zarar etmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir