AnaSayfa / Genel / Kahve falında yen bir işe girmek

Kahve falında yen bir işe girmek

Kahve falında yen bir işe girmek çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, işlerinde kara geçeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yen bir işe girmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik bir kaynaktan gelen ilginç bir teklif söz konusu olabilir.

Kahve falında yen bir işe girmek ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş yengesini görmek tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında yenı kıyafet görmek başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, evindeki huzurun bozulacağına delalettir.

Kahve falında yengelerini görmek üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında yenmiş mısır görmek işlerden yana başarılar elde edileceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında yengeye sarılmak sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine yorulur.

Kahve falında yengemi ağlarken görmek çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yengeyi hamile görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir