AnaSayfa / Genel / Kahve falında yenge ve dayı görmek

Kahve falında yenge ve dayı görmek

Kahve falında yenge ve dayı görmek yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yenge ve dayı gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarının veya söylediklerinin üretkenliğinizi azaltma riski var.

Kahve falında dayı yenge görmek dönmeyen şansın artık döneceğine, yeni işlere girileceğine delalet eder.

Kahve falında dayı ve yenge görmek sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, onların yaralarına merhem olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yenge ve dayı görmek huzurlu günlerin biteceğine, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yenmiş elma görmek ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin yengesini görmek sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, para kazanmasına da vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yenge konuşmak bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, maddi açıdan çok zorlanılacağına yorulur.

Kahve falında yengeyi dövmek kariyer planının altüst olacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına inanılır.

Kahve falında yengesinin doğum yaptığını görmek dileklerin ve duaların kabul olacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir