AnaSayfa / Genel / Kahve falında yengemi ağlarken görmek

Kahve falında yengemi ağlarken görmek

Kahve falında yengemi ağlarken görmek hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, bazı kişilerin kalbini kıracağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında yengemi ağlarken gördüyseniz:

  • Bazı konuları iddialı veya açıkça dile getirmeniz tartışmalara neden olabilir veya sizi garip bir durumda bırakabilir.

Kahve falında yengemi ağlarken görmek güvenlikli bir siteye taşınılacağına, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine yorulur.

Kahve falında dayı ve yenge görmek işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine yorulur.

Kahve falında yenı bına görmek uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında yengeye sarılmak hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, sahip olduğu zenginliğin de artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yengemin ağladığını görmek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş yenge görmek büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede fal sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında yenge konuşmak büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında yengeyi görmek yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir