AnaSayfa / Genel / Kahve falında yengeç ve kaplumbağa görmek

Kahve falında yengeç ve kaplumbağa görmek

Kahve falında yengeç ve kaplumbağa görmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına yorulur.

Kahve falında yengeç ve kaplumbağa gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren veya ilişkilerinizle ilgili bazı konuların belli bir şekilde ilerlemesini istiyor olabilirsiniz.

Kahve falında yengeç ve kaplumbağa görmek strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine alamet eder.

Kahve falında yengeç yemek sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yengeç doğurmak sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yengeç tarafından ısırılmak sıkıntıların bu sayede aşılacağına, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yengeç öldürdüğünü görmek yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, doğru adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında bir sürü yengeç görmek çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine yorulur.

Kahve falında üstünde yengeç görmek takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yengeç pişirmek rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir