AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçan yengeç görmek

Kahve falında uçan yengeç görmek

Kahve falında uçan yengeç görmek ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, varolan borçların ödeneceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçan yengeç gördüyseniz:

  • Olumlu düşünmeniz olumlu sonuçlar elde etmenizi sağlayabilir.

Kahve falında uçan yengeç görmek maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küçük yengeç görmek maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, keyfin kaçacağına işarettir.

Kahve falında yengeç beslemek huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına inanılır.

Kahve falında yengeç ezmek üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine rivayet eder.

Kahve falında canlı yengeç görmek çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına delalettir.

Kahve falında yengeç yumurtası görmek kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine delalettir.

Kahve falında yavru yengeç görmek giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, işlerinin çok yolunda gideceğine işaret eder.

Kahve falında yengeç doğurmak başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir