AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda yengeç görmek

Kahve falında suda yengeç görmek

Kahve falında suda yengeç görmek işlerinin çok yolunda gideceğine, çok büyük adımlar atacağına, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında suda yengeç gördüyseniz:

  • Aşırılıkları olan ya da istikrarsız davranan kişilerden uzak durun.

Kahve falında suda yengeç görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, fal sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine rivayet eder.

Kahve falında yengeç tuttuğunu görmek işlerinin çok iyi gideceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında yengeç soktuğunu görmek ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine işaret eder.

Kahve falında yengeç bacağı görmek partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında balık ve yengeç görmek herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarı yengeç görmek aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına alamet eder.

Kahve falında yatakta yengeç görmek inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında yengeç burcu görmek elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir