AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstünde yengeç görmek

Kahve falında üstünde yengeç görmek

Kahve falında üstünde yengeç görmek huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, evlat sahibi olacağına, kalkınacağına, ilerleyeceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine rivayet eder.

Kahve falında üstünde yengeç gördüyseniz:

  • Belli gelişmeleri eski kalıplara göre değil, farklı açılardan ele almak zorundasınız.

Kahve falında üstünde yengeç görmek bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, başarı için fırsatların artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında turuncu yengeç görmek iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında dev yengeç görmek hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına inanılır.

Kahve falında pişmiş yengeç görmek müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü yengeç görmek önemli bir lider haline geleceğine, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yengeç yemek rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına rivayet eder.

Kahve falında çok yengeç görmek iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, artık daha dikkatli davranacağına yorulur.

Kahve falında yengeç kıskacı görmek tecrübe sahibi olacağına, sıkıntısından kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir