AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil bahçede dolaşmak

Kahve falında yeşil bahçede dolaşmak

Kahve falında yeşil bahçede dolaşmak üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, en yukarılara çıkacağına delalettir.

Kahve falında yeşil bahçede dolaşmak gördüyseniz:

  • Aslında, siz sadece teoride bazı şeyleri dile getirdiğiniz konusunda ısrarcı olmanıza rağmen, sizi yüzeysel algılayan ya da ciddiye almayan kişiler olabilir.

Kahve falında yeşil bahçede dolaşmak kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bahçede dolaşmak moralinin düzeleceğine, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşillikte dolaşmak eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşillikler içinde dolaşmak sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil bağ bahçe görmek sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bahçeden yeşillik toplamak bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil ağaçlı bahçe görmek yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine işarettir.

Kahve falında bahçede yeşillik görmek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir