AnaSayfa / Genel / Kahve falında yengeyi hamile görmek

Kahve falında yengeyi hamile görmek

Kahve falında yengeyi hamile görmek tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, rütbesinin yükseleceğine, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına rivayet eder.

Kahve falında yengeyi hamile gördüyseniz:

  • Kültürel birikimi olan gruplara dahil olmanız durumunda, olaylar beklenmedik bir yönde ilerlemeye başlayabilir.

Kahve falında yenge hamile görmek onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yengeyi hamile görmek iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamile yenge görmek yüzlerin asılacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında yengesini hamile görmek büyük bir başarıya ulaşılacağına, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına delalet eder.

Kahve falında yengemin hamile olduğunu görmek açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine rivayet eder.

Kahve falında yengemle kavga etmek yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine inanılır.

Kahve falında yengeyle kavga etmek büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında yen bir işe girmek gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, sahip olduklarının da çoğalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir