AnaSayfa / Genel / Kahve falında yengeye sarılmak

Kahve falında yengeye sarılmak

Kahve falında yengeye sarılmak çok iyi kazançlar elde edileceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, ömür boyu süreceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına yorulur.

Kahve falında yengeye sarılmak gördüyseniz:

  • Alışveriş yaparken biraz daha cömert davranabilirsiniz.

Kahve falında yengeye sarılmak eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına, zenginliği bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yenı kıyafet görmek can bulacağına, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yengesini öpmek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine yorulur.

Kahve falında yengeyle konuşmak sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, huzurunun kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski yenge görmek kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, her geçen gün başarılarının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş yengesini görmek gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş yengeyi görmek kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında eşinin yengesini görmek girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, sevdiği birini kırmaya delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir