AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemyeşil ot görmek

Kahve falında yemyeşil ot görmek

Kahve falında yemyeşil ot görmek ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, fal sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, güzel bir hayat süreceğine, işinde verimsiz olacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına delalet eder.

Kahve falında yemyeşil ot gördüyseniz:

  • Herkes belli konularda abartma veya aşırılığa kaçma eğiliminde olabilir.

Kahve falında yemyeşil ot görmek sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, umutların yıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yemyeşil bir bahçe görmek kötülüğe uğramadan yaşayacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yemyeşil dağ görmek huzur ve kazanç getireceğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında yemyeşil vadi görmek kişinin başarılarının artacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına işarettir.

Kahve falında yemyeşil deniz görmek insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, itibarın ve makamın yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yemyeşil nehir görmek herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına rivayet eder.

Kahve falında yemyeşil köy görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına alamet eder.

Kahve falında yemyeşil bahçe görmek dolayısıyla geleceğine değer katacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir