AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemiş topladığını görmek

Kahve falında yemiş topladığını görmek

Kahve falında yemiş topladığını görmek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, iflas edeceğine, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, bir türlü kendine gelemeyeceğine, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yemiş topladığını gördüyseniz:

  • Dramatik tepkiler vermekten kaçının.

Kahve falında yemiş topladığını görmek neşesini hiç kaybetmeyeceğine, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve falı kapatan kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yemiş toplamak parasız ve ekmeksiz kalacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında ağaçtan yemiş toplamak yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında taze yemiş görmek fal sahibinin hayatından razı geleceğine, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına delalettir.

Kahve falında yemiş koparmak bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yemiş ağacına çıkmak bazı şeylerin ortaya çıkacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan yemiş yemek sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil yemiş görmek kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir