AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemiş koparmak

Kahve falında yemiş koparmak

Kahve falında yemiş koparmak üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan fal sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, sağlığının geri geleceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine alamet eder.

Kahve falında yemiş koparmak gördüyseniz:

  • İnatçılık veya ısrarcılık imajınıza zarar verebileceği için sakinliğinizi korumanızda fayda var.

Kahve falında yemiş ağacı dikmek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine işarettir.

Kahve falında yemiş satmak hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında yemiş ağacına çıkmak geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında yemiş yemek görmek işinin gücünün rast gideceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına alamet eder.

Kahve falında ağaçtan yemiş yemek mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına işaret eder.

Kahve falında yemiş ağacı görmek sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında yaş yemiş görmek müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, fal sahibinin fakirleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah yemiş görmek çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir