AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemiş toplamak

Kahve falında yemiş toplamak

Kahve falında yemiş toplamak elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında yemiş toplamak gördüyseniz:

  • Sizden daha güçlü kişiler ya da kapasitenizin üzerindeki uğraşlar karşısında mücadele vermek zorunda kalmanız olasıdır.

Kahve falında yemiş topladığını görmek yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına alamet eder.

Kahve falında ağaçtan yemiş toplamak yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yemiş toplamak devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yemiş yemek görmek maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah yemiş görmek işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yemiş yemek Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına alamet eder.

Kahve falında yemiş satmak tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine alamet eder.

Kahve falında yemiş koparmak sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir