AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah yemiş görmek

Kahve falında siyah yemiş görmek

Kahve falında siyah yemiş görmek bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, üzüleceğine ve yıpranacağına, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah yemiş gördüyseniz:

  • Tüm gerçeklere ulaşana kadar beklemenizde fayda var.

Kahve falında siyah yemiş görmek kişinin fakirleşeceğine, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına delalettir.

Kahve falında yemiş yemek ayrılmış olanların kavuşacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına alamet eder.

Kahve falında ağaçtan yemiş toplamak çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında yemiş yaprağı görmek sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaş yemiş görmek kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında taze yemiş görmek ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yemiş yemek görmek eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun fal sahibini sevindirecek şekilde olacağına, verilen kararların geri çekileceğine inanılır.

Kahve falında yemiş toplamak neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, dileklerin yerine geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir