AnaSayfa / Genel / Kahve falında yalandan yemin etmek

Kahve falında yalandan yemin etmek

Kahve falında yalandan yemin etmek ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, hem de çok üzüleceğine, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine işaret eder.

Kahve falında yalandan yemin etmek gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi ya da arkadaşlarınızı ilgilendiren konularda açık fikirli olmalısınız.

Kahve falında yalandan yemin etmek hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine rivayet eder.

Kahve falında yalandan uyumak başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine rivayet eder.

Kahve falında yalandan gülmek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yalandan hamile olmak büyük üzüntüler olacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına inanılır.

Kahve falında yalandan nişanlanmak itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına işaret eder.

Kahve falında yalandan hasta olmak onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında yalandan namaz kılmak üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yalandan bayılmak atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir