AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemek yiyen fare görmek

Kahve falında yemek yiyen fare görmek

Kahve falında yemek yiyen fare görmek elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü haberler alınacağına, falı kapatan kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, sosyal hayatında da mutlu olacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına yorulur.

Kahve falında yemek yiyen fare gördüyseniz:

  • Bazı konularda gözle görülür bir dirençle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında fare eti yemek görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, hoşluk içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında çiğ fare yemek çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında yemek içinde fare görmek fal sahibinin kısmetinin kapanacağına, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine işarettir.

Kahve falında yemeğinde fare görmek ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fareye yemek vermek aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, anne babayla tatsızlık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yavru fare yemek rızkın genişlemesine, maddi olarak güç kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında yemek yiyen fare görmek koyu muhabbette kalacağına, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında fare yemek çalışmalarının takdire layık görüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir