AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare yemek

Kahve falında fare yemek

Kahve falında fare yemek hastalıkların haneden uzak olacağına, maddi sıkıntısı olmayacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına işaret eder.

Kahve falında fare yemek gördüyseniz:

  • Fazla gösterişçi olabilirsiniz.

Kahve falında fare yemek yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında fareye yemek yedirmek kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz fare yemek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine delalettir.

Kahve falında kızarmış fare yemek gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına yorulmaktadır.

Kahve falında canlı fare yemek sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine işaret eder.

Kahve falında çiğ fare yemek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında pişmiş fare yemek daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yavru fare yemek doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, itibar edineceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir