AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare eti yemek görmek

Kahve falında fare eti yemek görmek

Kahve falında fare eti yemek görmek yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, kazancının düşeceğine, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fare eti yemek gördüyseniz:

  • Akıl dışı durumlar ya da yaklaşımlar söz konusu olabilir.

Kahve falında pişmiş fare eti yemek hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına işarettir.

Kahve falında fare eti yemek bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, masraflarının azalacağına işaret eder.

Kahve falında fare eti yemek görmek neşeli ve huzurlu bir geleceğe, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında fare etini yemek amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına inanılır.

Kahve falında fare eti pişirmek kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında fare eti yediğini görmek bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında fare eti görmek ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz fare yemek tüm beklentilerini yerine getireceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir