Kahve falında fareye yemek vermek

Kahve falında fareye yemek vermek korkulan bir şeyin başa geleceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına delalet etmektedir.

Kahve falında fareye yemek vermek gördüyseniz:

  • Göstereceğiniz küçük gayretler büyük faydalar getirebilir.

Kahve falında canlı fare yemek kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, içinin ferahlayacağına delalettir.

Kahve falında fare etini yemek maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına işarettir.

Kahve falında fare boku yemek gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında yemeğin içinde fare görmek varlık içinde yaşayacağına, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında ölü fare yemek sürekli yerinde sayacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fare kuyruğu yemek maddi açıdan ferahlayacağına, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında beyaz fare yemek hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, sevdiklerinin hep yanında kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pişmiş fare yemek dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir