AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğ fare yemek

Kahve falında çiğ fare yemek

Kahve falında çiğ fare yemek işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çiğ fare yemek gördüyseniz:

  • Aslında çok farklı tespitleriniz veya mantığınız olsa da veya diğerlerinin sözlerinde mantık görmüyor olsanız da, karşı tarafı en azından anlamış gibi görünmenizde fayda var.

Kahve falında çiğ fare yemek tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, kötü kişilere yakın olacağına işarettir.

Kahve falında çiğ patlıcan yemek büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına delalettir.

Kahve falında çiğ et yemek ve kusmak kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine yorulur.

Kahve falında çiğ bezelye yemek elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, işlerin istenmeyen bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında çiğ kedi eti yemek fal sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına tabir olunur.

Kahve falında balığı çiğ yemek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında çiğ pırasa yemek hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, geçim derdinin olmayacağına delalettir.

Kahve falında çiğ yumurta yemek büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir