AnaSayfa / Genel / Kahve falında gül verildiğini görmek

Kahve falında gül verildiğini görmek

Kahve falında gül verildiğini görmek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, elinin döneceğine, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine yorulur.

Kahve falında gül verildiğini gördüyseniz:

  • İnsanların acılarına karşı hassassınız.

Kahve falında kırmızı gül verildiğini görmek bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gül verildiğini görmek işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına delalet eder.

Kahve falında verilen altını almak gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında bebek verildiğini görmek arabuluculuk yapılacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına işaret eder.

Kahve falında bohça verildiğini görmek iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın verildiğini görmek uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına delalet eder.

Kahve falında kalabalığa yemek verildiğini görmek umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine alamet eder.

Kahve falında verilen hediyeyi almak anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir