AnaSayfa / Genel / Kahve falında borç verip alamamak

Kahve falında borç verip alamamak

Kahve falında borç verip alamamak bunun için Allah’a şükredeceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, sorununu kolayca çözeceğine, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında borç verip alamamak gördüyseniz:

  • Askıda kalmış finansal veya hukuki konuları çözmeniz gerekiyor.

Kahve falında borç verip alamamak elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, işinde zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ala keçi görmek attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında ala suresini okumak kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, zor durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında arşı ala görmek başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine alamet eder.

Kahve falında nefes alamamak günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında alaaddinin sihirli lambasını görmek hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine işaret eder.

Kahve falında burundan nefes alamamak iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğinden haber alamamak deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir