AnaSayfa / Genel / Kahve falında armut koparıp yemek

Kahve falında armut koparıp yemek

Kahve falında armut koparıp yemek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, hayırlı ve güzel olacağına, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, kısmetin ve talihin açılacağına delalet eder.

Kahve falında armut koparıp yemek gördüyseniz:

  • Diğerleri işleri kendi istedikleri şekilde halletme konusunda ısrarcı olabilirler.

Kahve falında yarım armut yemek haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına yorulur.

Kahve falında küçük armut yemek çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına işarettir.

Kahve falında büyük armut yemek ne yapacağına, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında armut koparıp yemek hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, dertlerin başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında sulu armut yemek fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında armut yemek görmek karalar bağlayacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekşi armut yemek tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına işaret eder.

Kahve falında ağaçtan armut koparıp yemek borç yüzünden uykuların kaçacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir