AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabaktan yemek yemek

Kahve falında tabaktan yemek yemek

Kahve falında tabaktan yemek yemek gıybet edeceğine, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tabaktan yemek yemek gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız kendi inatçılığınız yüzünden ilişkilerinizi tatsızlaştırabilirsiniz.

Kahve falında tabakta meyve yemek kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında cam tabak yemek yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tabağına yemek koymak çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, başarısızlıklara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tabak içinde yemek görmek bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına inanılır.

Kahve falında tabak tabak yemek görmek yapılan ahlaksız davranışlara, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tabakla yemek vermek istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, kendine çeki düzen vereceğine rivayet eder.

Kahve falında yemek tabakları görmek dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tabakta yemek görmek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir