AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalabalik yemek masasi görmek

Kahve falında kalabalik yemek masasi görmek

Kahve falında kalabalik yemek masasi görmek çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, şansının bir ömür yaver gideceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kalabalik yemek masasi gördüyseniz:

  • Evinizde olumlu değişiklikler yapmalısınız.

Kahve falında kalabalik yemek masasi görmek görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, kazançlı kapıların açılacağına yorulur.

Kahve falında kalabalik yemek yemek bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, çok günah işleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kalabalıga yemek vermek elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalabalik otobüs görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, rahata ereceğine, mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında kalabalik cenaze görmek bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine inanılır.

Kahve falında kalabalikta yürümek çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, bereketli bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında kalabalik ortamda bulunmak yakaladığı bu şansın garanti olacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine rivayet eder.

Kahve falında yemek masasında yemek yemek bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir