AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemeğin içinde taş görmek

Kahve falında yemeğin içinde taş görmek

Kahve falında yemeğin içinde taş görmek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, falı kapatan kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına, imkanlarının artacağına, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına delalettir.

Kahve falında yemeğin içinde taş gördüyseniz:

  • Sizi mücadele ya da rekabet ortamlarına çeken kişileri saf dışı bırakabilir veya maddi manevi veya fiziksel anlamda size iyi gelecek fırsatlar yakalayabilir ya da olanaklara kavuşabilirsiniz.

Kahve falında yemeğin içinde taş görmek çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında pirincin içinde taş görmek işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, dişe diş savaşacağına yorulur.

Kahve falında evin içinde taş görmek vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine yorulur.

Kahve falında suyun içinde taş görmek yaşamının uzun olacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dere içinde taş görmek onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında denizin içinde beyaz taş görmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında deniz içinde taş görmek endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında havuz içinde taş görmek işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir