AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemeğe işediğini görmek

Kahve falında yemeğe işediğini görmek

Kahve falında yemeğe işediğini görmek başarısız ve mutsuz olacağına, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında yemeğe işediğini gördüyseniz:

  • Hem fikir olmadığınız bir konuda size yük yüklemeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında yemeğe işediğini görmek kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşın işediğini görmek bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine delalettir.

Kahve falında üstüne işediğini görmek karısı şile arasının çok iyi olacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına tabir olunur.

Kahve falında mezara işediğini görmek maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, güvenlikli bir siteye taşınılacağına rivayet eder.

Kahve falında köpeğin yüzüne işediğini görmek yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine delalet eder.

Kahve falında havuza işediğini görmek rahatının ve sağlığının bozulacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına yorulur.

Kahve falında kadının işediğini görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında başkasını işediğini görmek kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, güzel ve mutlu günler yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir