AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstüne işediğini görmek

Kahve falında üstüne işediğini görmek

Kahve falında üstüne işediğini görmek maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, canının ve malının garantide olacağına, ziraat ve harmandan fayda görmeye tabir olunur.

Kahve falında üstüne işediğini gördüyseniz:

  • Uzun uğraşlarla elde edilen bir bilginin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında kendi üstüne işediğini görmek büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, büyük bir ilgi ve değer göreceğine rivayet eder.

Kahve falında bebeğin üstüne işediğini görmek her şeyin iyiye doğru gideceğine, kısmetinin de açılacağına delalet eder.

Kahve falında kocasının üstüne işediğini görmek şansının kendisinden yana olacağına, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedinin üstüne işediğini görmek kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında birinin senin üstüne işediğini görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının üstüne işediğini görmek sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında birinin üstüne işediğini görmek işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine delalettir.

Kahve falında çocuğun üstüne işediğini görmek yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir