AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuza işediğini görmek

Kahve falında havuza işediğini görmek

Kahve falında havuza işediğini görmek sevindirici olaylar yaşayacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, yükünün azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında havuza işediğini gördüyseniz:

  • Başkalarına fazla güvenmeniz durumunda partnerinizle veya birlikte çalıştığınız bir kişiyle sorun yaşayabilirsiniz.

Kahve falında havuza işediğini görmek iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oğlunun işediğini görmek huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında herkesin içinde işediğini görmek yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, uzun süre kendini toparlayamayacağına delalettir.

Kahve falında köpeğin yüzüne işediğini görmek kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, başarının adım adım yaklaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah işediğini görmek yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında birinin üstünüze işediğini görmek üzüntülerinin sona ereceğine, istediği arabaya bineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında işediğini temizlemek güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş birinin işediğini görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir