AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezara işediğini görmek

Kahve falında mezara işediğini görmek

Kahve falında mezara işediğini görmek başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında mezara işediğini gördüyseniz:

  • Kafanızı takmayın.

Kahve falında mezarlığa işediğini görmek ilişkiye huzurun geleceğine, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezara işediğini görmek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, evlenme yolunda adım atacağına delalet eder.

Kahve falında başkalarının işediğini görmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında birinin üstünüze işediğini görmek yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kendi üstüne işediğini görmek toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, sorunların sürekli artacağına tabir olunur.

Kahve falında eşinin yatağa işediğini görmek alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında merdivene işediğini görmek sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kızın işediğini görmek eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir