AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek yeleği görmek

Kahve falında erkek yeleği görmek

Kahve falında erkek yeleği görmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, üzücü olaylar yaşanacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında erkek yeleği gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı ya da ödemelerinizi kontrol altında tutmalısınız.

Kahve falında erkek yeleği görmek fakirlik yaşayacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek bebek yeleği görmek amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mor yelek görmek bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında kot yelek görmek girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sarı yelek örmek sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz yelek giydiğini görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında yelek almak dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına inanılır.

Kahve falında kürklü yelek görmek bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir