AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden yelek almak

Kahve falında birinden yelek almak

Kahve falında birinden yelek almak maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, yenileceğine, isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında birinden yelek almak gördüyseniz:

  • Ani kararlar veya acele hareketler kayıplara neden olabilir.

Kahve falında kürklü yelek görmek daha isabetli kararlar alacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine inanılır.

Kahve falında pembe yelek görmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına inanılır.

Kahve falında ölüye yelek vermek kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına yorulur.

Kahve falında lacivert yelek görmek hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına inanılır.

Kahve falında avcı yeleği görmek mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına delalet eder.

Kahve falında yelek örmek rızkın da ömür boyu süreceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil yelek giydiğini görmek istenmeyen olayların yaşanacağına, sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına işaret eder.

Kahve falında krem rengi yelek görmek işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir