AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeğenine sarılmak

Kahve falında yeğenine sarılmak

Kahve falında yeğenine sarılmak dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeğenine sarılmak gördüyseniz:

  • Sinirlerinize hakim olmalısınız.

Kahve falında yeğene sarılmak hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeğenine sarılmak doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, duaların kabul göreceğine inanılır.

Kahve falında kendi yeğenini görmek enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, para ve zaman ayıracağına delalettir.

Kahve falında yeğenin öldüğünü görmek dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında yeğeni olduğunu görmek aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Kahve falında yeğen öpmek içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, yardımcı olmayacağına inanılır.

Kahve falında yeğenini sevmek verilen emeğin boşa gideceğine, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına inanılır.

Kahve falında erkek yeğen görmek çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, ileride çok zengin biri olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir