Kahve falında erkek yeğen görmek

Kahve falında erkek yeğen görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, haksızlıkların ortadan kalkacağına, ticaret ehli olacağına, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek yeğen gördüyseniz:

  • Parasal konularda yıldızların olumlu etkisi altındasınız.

Kahve falında erkek yeğeni olduğunu görmek sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına işarettir.

Kahve falında erkek yeğen görmek zararların üst üste geleceğine, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına rivayet eder.

Kahve falında ölen yeğenini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında yeğenle evlenmek hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, rakipsiz hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında yeğeniyle evlendiğini görmek yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında yeğen emzirmek başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına yorulur.

Kahve falında yeğenle oynamak büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında yeğenlerimi görmek atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir