AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeğen öpmek

Kahve falında yeğen öpmek

Kahve falında yeğen öpmek sıkıntılı bir döneme gireceğine, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, mülkiyetinin de artacağına, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, evlatların hayırsız çıkacağına, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, ferahlığa çıkacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeğen öpmek gördüyseniz:

  • Evliyseniz, biraz temkinli olmanız gerekiyor.

Kahve falında yeğeni öpmek canının sıkılacağına, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeğenini öpmek eve huzur dolacağına, mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeğen öpmek hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dost çevrenizin genişleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeğenini kaybetmek çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeğeniyle evlenmek yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında asker yeğen görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına işarettir.

Kahve falında kendi yeğenini görmek hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına delalet eder.

Kahve falında doğmamış yeğenini görmek maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir