AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeğene sarılmak

Kahve falında yeğene sarılmak

Kahve falında yeğene sarılmak kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, kişinin malını kaybedebileceğine, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, kısmetin kapanacağına, önündeki engelleri aşamayacağına inanılır.

Kahve falında yeğene sarılmak gördüyseniz:

  • Sevgiliniz kimse sizden uzakta ise onunla görüşmeniz veya ondan mutlu bir haber almanız olasıdır.

Kahve falında yeğenine sarılmak karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında yeğene sarılmak sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeğenle evlenmek maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına inanılır.

Kahve falında doğmamış yeğenini görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine işarettir.

Kahve falında yeğenini öpmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeğeninin sünnet olduğunu görmek özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine yorulur.

Kahve falında yeğenin evlendiğini görmek daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine delalettir.

Kahve falında yeğeni olduğunu görmek çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir