AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeğeni olduğunu görmek

Kahve falında yeğeni olduğunu görmek

Kahve falında yeğeni olduğunu görmek iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeğeni olduğunu gördüyseniz:

  • Hızla gelişen olaylar ya da farklı gelişmeler kafanızı karıştırabilir veya çok fazla zamanınızı alabilir.

Kahve falında yeğenine sarılmak yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında yeğenini hasta görmek ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına yorulur.

Kahve falında yeğenlerini görmek çok zor şeylerle karşılaşacağına, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında abla yeğen görmek büyük takdir toplanacağına, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeğenle öpüşmek kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, dertlerinden arınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeğenini sevmek yaşamına farklı bir yön vereceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeğeni hasta görmek işlerin aksayacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına işarettir.

Kahve falında yeğen görmek ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir