AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeğenini sevmek

Kahve falında yeğenini sevmek

Kahve falında yeğenini sevmek bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, doğru olanı seçeceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeğenini sevmek gördüyseniz:

  • Kendinize güvenmeniz durumunda güzel bir gelecek sizi bekliyor.

Kahve falında yeğeni sevmek sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeğenini sevmek ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş yeğen görmek geçimin kolaylaşacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında yeğeniyle evlenmek oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında yeğen kaybetmek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, hastalıklarının azalacağına inanılır.

Kahve falında yeğeninin evlendiğini görmek sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, kendisini keşfedeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeğenini öldürmek hayallerinin de yarım kalacağına, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına delalettir.

Kahve falında yeğenimi hasta görmek işinde çok büyük bereket göreceğine, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir