AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeğenle öpüşmek

Kahve falında yeğenle öpüşmek

Kahve falında yeğenle öpüşmek âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, bazı adımlar atacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeğenle öpüşmek gördüyseniz:

  • Kararsızlığınız üzerinizde, sorulan sorulara farklı saatlerde farklı cevaplar verebilirsiniz.

Kahve falında erkek yeğen görmek zorluklarını aşacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında yeğeniyle evlendiğini görmek başına çok güzel olaylar geleceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş yeğen görmek falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında yeğeni öpmek hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına inanılır.

Kahve falında bebek yeğenini görmek gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, rızkın gittikçe azalacağına delalettir.

Kahve falında yeğen emzirmek yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeğenini öpmek hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeğenle evlenmek kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir