Kahve falında yeğeni hasta görmek

Kahve falında yeğeni hasta görmek büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, çok zor şeylerle karşılaşacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine, moralin bozulacağına, mutluluğun ve kazancın azalacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına alamet eder.

Kahve falında yeğeni hasta gördüyseniz:

  • Eğitim başlıklı konular ön plana çıkabilir.

Kahve falında yeğenimi hasta görmek aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine işarettir.

Kahve falında yeğenini hasta görmek aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, mevki edineceğine delalet eder.

Kahve falında yeğeni hasta görmek aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeğenine sarılmak ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında kendi yeğenini görmek içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında yeğeni dövmek istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında yeğenle oynamak çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeğenimi görmek günbegün kötüleşeceğine, çok kötü günler yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir