AnaSayfa / Genel / Kahve falında abla yeğen görmek

Kahve falında abla yeğen görmek

Kahve falında abla yeğen görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, bereketin ve karın artacağına, adını herkese duyuracağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında abla yeğen gördüyseniz:

  • Biraz araştırma yapmanızda fayda var.

Kahve falında abla ve yeğen görmek çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında abla yeğen görmek işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeğeni ağlarken görmek parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına tabir olunur.

Kahve falında yeğen görmek aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına işarettir.

Kahve falında bebek yeğen görmek bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına işarettir.

Kahve falında erkek yeğeni olduğunu görmek arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek yeğen görmek hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına alamet eder.

Kahve falında yeğenimi görmek alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir