AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeğenlerini görmek

Kahve falında yeğenlerini görmek

Kahve falında yeğenlerini görmek çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeğenlerini gördüyseniz:

  • Davetler, organizasyonlar, ziyaretler çoğalabilir.

Kahve falında yeğeninin öldüğünü duymak eskileri yâd edeceğine, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeğeninin evlendiğini görmek başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına işarettir.

Kahve falında yeğenimi hamile görmek yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına alamet eder.

Kahve falında yeğen öldüğünü görmek çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeğenini hasta görmek verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, mutluluğunun her geçen gün artacağına işaret eder.

Kahve falında yeğeni öpmek yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeğeninin ağladığını görmek çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, evde tatlı bir telaş yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yeğeni hasta görmek moral ve sermaye kaybedeceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir