AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan meyve kopartmak

Kahve falında ağaçtan meyve kopartmak

Kahve falında ağaçtan meyve kopartmak yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, çaresiz kalacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, arkadaştan görülecek faydaya delalettir.

Kahve falında ağaçtan meyve kopartmak gördüyseniz:

  • Verilecek sözler hayatınızı değiştirebilir.

Kahve falında meyvesiz ağaç görmek üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına delalettir.

Kahve falında ağaçtan yeşil meyve toplamak moral olarak çok iyi hissedeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına inanılır.

Kahve falında ağaçtan meyve yediğini görmek zayıflayacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında ağaçlarda meyve görmek çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok meyveli ağaç görmek çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan meyve koparıp yemek sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına inanılır.

Kahve falında ağaçtan meyve koparmak çok büyük ses getireceğine, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan meyveler toplamak elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir