AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan meyve koparıp yemek

Kahve falında ağaçtan meyve koparıp yemek

Kahve falında ağaçtan meyve koparıp yemek kişinin her işi severek yapacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, yaptığı hataları düzelteceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan meyve koparıp yemek gördüyseniz:

  • Değişimden çok fazla hoşlanmasınızda bazı şeyleri denemenin her zaman faydası olabilir.

Kahve falında incir ağacından meyve yemek dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına alamet eder.

Kahve falında ağaç dalından meyve yemek rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine işaret eder.

Kahve falında ağaçta meyve yemek ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağacından meyve yemek bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına delalet eder.

Kahve falında ağaca çıkıp meyve yemek aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine yorulur.

Kahve falında ağaçtan meyve yemek yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan meyve koparıp yemek işinden çıkarılacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı meyveli ağaç görmek doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir