AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok meyveli ağaç görmek

Kahve falında çok meyveli ağaç görmek

Kahve falında çok meyveli ağaç görmek konuşmaz olacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve falı kapatan kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, büyük savaşların yaşanacağına, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok meyveli ağaç gördüyseniz:

  • Kısa yoldan ilerlemeye çalışırsanız sonuçları istendiği şekilde olmayabilir.

Kahve falında ağacından meyve yemek sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir ağaçta çeşitli meyve görmek sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında saksıda meyve ağacı görmek borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine inanılır.

Kahve falında incir ağacından meyve yemek özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına delalettir.

Kahve falında meyve dolu ağaç görmek önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaca çıkıp meyve yemek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine yorulur.

Kahve falında ağaçtan meyve yemek maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında ağaçtan meyve koparıp yemek uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir