AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçlarda meyve görmek

Kahve falında ağaçlarda meyve görmek

Kahve falında ağaçlarda meyve görmek emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, ortaklıkların bozulacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine tabir olunur.

Kahve falında ağaçlarda meyve gördüyseniz:

  • Bazı kimseler için ya da bir insan için fedakarlık yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında kırmızı meyveli ağaç görmek sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçtan meyve koparıp yemek yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir ağaçta farklı meyveler görmek bekarlar için evlenmeye, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında meyvesiz ağaç görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaç meyve görmek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına rivayet eder.

Kahve falında meyve ağaçları dikmek iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında ağaçtan meyve yediğini görmek çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında ağaçtan meyve çalmak işlerinde yenilikler yapacağına, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir