AnaSayfa / Genel / Kahve falında yediklerini kusmak

Kahve falında yediklerini kusmak

Kahve falında yediklerini kusmak resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, sevdiklerinin hep yanında olacağına, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yediklerini kusmak gördüyseniz:

  • Olayları yavaş yavaş ele almanız gerekirken, hızla üzerine gitmeniz durumunda ise, hata yapma olasılığınız artabilir.

Kahve falında yediklerini kusmak hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına rivayet eder.

Kahve falında yediği eti kusmak attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında yedikleri kusmak kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yediğin yemeği kusmak kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yediğini kusmak kişinin elindekilerinden de olacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yediği yemeği kusmak iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına işarettir.

Kahve falında havuç kusmak ters giden durumların düzeleceğine, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına işaret eder.

Kahve falında avuç avuç kusmak yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir